Het Werk

Wat doet Gekkenwerk?

Welke bedrijven gingen al eerder een samenwerking aan met Gekkenwerk? Wat kan ik van Gekkenwerk verwachten?

Antwoorden op dit soort vragen vindt u hier.

Voor Vechters is een bedrijf van ambitieuze student-ondernemer Hanna. Zij heeft zelf Lyme gehad en om dit te verwerken is zij haar eigen sieradenlijn begonnen voor mensen met verschillende chronische ziekten. Ik noem haar niet voor niets ambitieus. Naast haar bedrijf, volgt zij ook de opleiding Nederlands aan de universiteit én geeft zij les aan mavo-leerlingen.

Voor Hanna ben ik op het moment een compleet adviesrapport aan het schrijven. Dit betekent dat ik verschillende analyses maak van haar (sociale) mediaplatformen. Hieronder vallen een stakeholder-analyse, een 7s model en 5p model, een SWOT-analyse, een DESTEP-analyse, een doelgroep analyse en een gap-analyse. Naar aanleiding van de resultaten zal ik voor haar een mogelijke contentkalender opstellen met voorbeelden van verschillende inhaakmomenten.

Café Vrienden is een café in Leenden, opgericht door (de naam voorspelt het al) twee goede vrienden. Samen hebben ze meer jaren ervaring in de horeca, dan dat ik op deze aardkloot heb doorgebracht. Na deze jarenlange samenwerking besloten ze de grote stap te nemen, en openden hun eigen café. Door Café Vrienden werd ik uitgenodigd om als één van de drie fotograferende partijen een kijkje te komen nemen tijdens de beerpongwedstrijden en de avondoptredens die zij vanuit hun café organiseerden.

De missie van dit project was om de essentie van de feesten vast te leggen, zodat de bezoeker later de zomerse sfeer nog eens kon proeven. Hier onder ziet u een aantal foto’s van de beerpongwedstrijden. Gelukkig mocht ik het volgende jaar ook nog eens terugkomen! Want hoe spendeer je je tijd nou liever, dan met Vrienden?